Στην συγκέντρωση της Τετάρτης 3/6/09 αποφασίστηκαν τα εξής :

  1. Διήμερη εξόρμηση στον Σμόλικα, Κυριακή 7/6 και Δευτέρα 8/6 (Αγίου Πνεύματος). Αναχώρηση Κυριακή 10:00 π.μ. με προορισμό την Αγία Παρασκευή (Κεράσοβο). Διαμονή εκεί σε σκηνές ή στο ξενοδοχείο “Κεράσοβο” του χωριού. Την επόμενη ανάβαση προς την δρακόλιμνη (~3,5 ώρες) και στην συνέχεια προς την κορυφή του Σμόλικα (~1,5 ώρα). Επιστροφή στην Βέροια.
  2. Η διάσχιση του Ολύμπου από 27-28/6/09 μετατίθεται για 3-4/10/09. (Γκορτσιά, Πετρόστρουγκα, ΣΕΟ Αποστολίδη διανυκτέρευση, Μπαρμπαλάς, Κρεβάτια). Αντί αυτού θα γίνει ανάβαση στο Σκολιό (ήταν προγραμματισμένη για 3-4/10/09), με πρόγραμμα : Πριόνια, καταφύγιο Σπ. Αγαπητού, διανυκτέρευση στο καταφύγιο, ανάβαση στο Σκολιό, επιστροφή στα Πριόνια. Πρόκειται για αλλαγή των δύο εξορμήσεων μεταξύ τους. Να σημειωθεί πως την Κυριακή 28/6/09 θα διεξάγεται στον Όλυμπο ο “Μαραθώνιος του Ολύμπου” και θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε τους αθλητές.

Δηλώστε άμεσα συμμετοχή για διανυκτέρευση στο καταφύγιο. Θα είναι γεμάτο και δεν θα υπάρχει δυνατότητα διαμονής σε όσους δεν δηλώσουν έγκαιρα.