Συναντήσεις Τ.Ε.Ο

Ανοιχτή συνεδρίαση της Τ.Ε.Ο., Τετάρτες 20:30,
στα γραφεία του Συλλόγου

Οι συνεδριάσεις πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη 20:30 πριν από κάθε εξόρμηση, κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης. Εκεί αποφασίζονται οι λεπτομέρειες της εξόρμησης, ο αρχηγός, ο απαραίτητος εξοπλισμός και κυρίως η ώρα αναχώρησης. Μπορείτε να είστε παρόντες στην συνεδρίαση, είτε να επικοινωνήσετε μέσω e-mail στο sxoverias@gmail.com ώστε να ενημερωθείτε. Τέλος μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω του site, σ’ αυτήν την σελίδα ή/και στο Facebook. Όλες οι αναχωρήσεις γίνονται από το πάρκο της Ελιάς στο ύψος του γηπέδου μπάσκετ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι συντονιστές ανάβασης είναι εθελοντές, δεν είναι αμειβόμενοι και δεν κερδίζουν τίποτα από τις εξορμήσεις. Δεν είμαστε τουριστικό γραφείο, αλλά ορειβατικός σύλλογος και ως εκ τούτου αποτελεί βασική προτεραιότητα, η τήρηση του ορειβατικού προγράμματος με τις προ απαιτούμενες προϋποθέσεις ασφαλείας. Οι συντονιστές ανάβασης έχουν το δικαίωμα να αναστείλουν τη δραστηριότητα εφόσον παραβιαστούν οι κανόνες ασφαλείας. Σε κάθε ανάβαση θεωρείται δεδομένη η αποδοχή από τον κάθε συμμετέχοντα της ατομικής ευθύνης και του ρίσκου που εμπεριέχει αυτή. Τέλος, όλοι οι συμμετέχοντες στις δράσεις του Συλλόγου έχουν μελετήσει τον κανονισμό του Σ.Χ.Ο.Β. (δείτε εδώ) και τον αποδέχονται πλήρως χωρίς καμία επιφύλαξη.

Σας ενημερώνουμε ότι, όλοι οι Ορειβατικοί Σύλλογοι βάσει της A.N 2725/1999 (ΦΕΚ 121/Α/17-6-99) υποχρεούνται να διοργανώνουν αναβάσεις/εξορμήσεις και εκπαιδεύσεις μόνο για τα μέλη τους. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του Συλλόγου να εγγράφονται μέλη.