ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ!
Στις 26-29 Μαρτίου 2024 διεξήχθησαν στον Παρνασσό πανελλήνιοι και διεθνείς αγώνες FIS στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών και Εφήβων-Νεανίδων. Ο σύλλογος μας κατέβηκε με δύο αθλητές και τα αποτελέσματα αναλυτικά ήταν:
* 26/3 γιγαντιαίο σλάλομ (Πρωτάθλημα)- Κουκουτέγου Χρυσούλα 16η στο πανελλήνιο (10η στην ηλικιακή της κατηγορία) και 20η στον αγώνα FIS
– Σουραβλάς Ανδρέας 16ος στο πανελλήνιο (5ος στην ηλικιακή) και 37ος στον αγώνα FIS
* 27/3 σλαλομ (Πρωτάθλημα) – Κουκουτέγου Χρυσούλα 6η στο πανελλήνιο (3η στην ηλικιακή της κατηγορία) και ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ και 11η στον αγώνα FIS
– Σουραβλάς Ανδρέας 8ος (4ος στην ηλικιακή) στο πανελλήνιο και 24ος στον αγώνα FIS
* 28/3 σλάλομ (Κύπελλο) – Κουκουτέγου Χρυσούλα 12η στο πανελλήνιο και 16η στον αγώνα FIS
* 29/3 γιγαντιαίο σλάλομ (Κύπελλο) – Κουκουτέγου Χρυσούλα 15η στο πανελλήνιο και 22η στον αγώνα FIS
Με αυτόν τον ωραίο τρόπο έπεσε η φετινή αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων του τμήματος Αλπικού Σκι του συλλόγου μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη διοργάνωση του αγώνα την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, καθώς και τον διοργανωτή σύλλογο Ελληνικός Χιονοδρομικός Ορειβατικός Σύλλογος Λιβαδειάς.
Επίσης για άλλη μια φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την προπονητική ομάδα του συλλόγου με μπροστάρηδες τους Τσιτσανόπουλο Γιώργο και Παντελίδη Θοδωρή για τη σκληρή δουλειά τους και την αμέριστη αγάπη τους για το άθλημα, το σύλλογο και τους αθλητές τους.
Ελπίζουμε του χρόνου σε μια πιο καλή χιονοδρομική χρονιά, με περισσότερα χιόνια, και πάντα με υγεία!
ΣΧΟ Βέροιας, Πάντα Ψηλά!