ΦΑΛΑΚΡΟ ΔΡΑΜΑΣ 2 & 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Στο χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου για το 2022. Με αυτούς τους δύο αγώνες έπεσε η αγωνιστική αυλαία για τη φετινή χρονιά για το τμήμα του Σκι Δρόμων Αντοχής. Ο ΣΧΟ Βέροιας εκπροσωπήθηκε από δύο αθλητές καθώς η υπόλοιπη ομάδα δεν κατάφερε να συμμετάσχει λόγω εποχικών ιώσεων.

Το Σάββατο 02/04/2022, στην κατηγορία των Παίδων (U15) o Χρήστος Γιαννουλάκης τερμάτισε 3ος κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό αγώνισμα (3Χ1,5χλμ) ενώ ο Γεώργιος – Συμεών Τσομπάνης ακολούθησε στην 6η θέση. Ο αγώνας του Σαββάτου χαρακτηρίστηκε από τις πολύ κακές καιρικές συνθήκες όπου όλοι οι αθλητές όλων των ομάδων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να τερματίσουν τον δύσκολο αγώνα.

Την Κυριακή 03/04/2022, ο καιρός ήταν σύμμαχος με έναν εκπληκτικό ήλιο και οι αθλητές πρόσφεραν θέαμα στους θεατές. Στην Κατηγορία των Παίδων οι αθλητές μας βρέθηκαν στις ίδιες θέσεις όπου o Χρήστος Γιαννουλάκης τερμάτισε 3ος κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο σπριντ (3Χ1χλμ) ενώ ο Γεώργιος – Συμεών Τσομπάνης στην ίδια κατηγορία ακολούθησε στην 6η θέση.

Καθώς η ομάδα του Σκι Δρόμων Αντοχής ολοκλήρωσε μία εκπληκτική χιονοδρομική χρονιά στην οποία μας έκανε περήφανους, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή της ομάδας Πέτρο Παλουκίδη. Ο οποίος, κατάφερε να ανασυντάξει την ομάδα έπειτα από δύο χιονοδρομικές χρονιές καραντίνας, βελτιώνοντας σημαντικά τους αθλητές σε κάθε επίπεδο και βάζοντας γερά θεμέλια για ένα λαμπρό αθλητικό μέλλον. Συγχαρητήρια οφείλουμε να δώσουμε σε όλους τους αθλητές μας, οι οποίοι ξεπέρασαν τον εαυτό τους, καταγράφοντας μεγάλες επιτυχίες. Ακόμη, ο Σύλλογος μας είχε φέτος την τιμή να στείλει έπειτα από χρόνια και πάλι αθλητή στη Εθνική Ομάδα, με συμμετοχή στο Βαλκανικό Κύπελλο της Βοσνίας, όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο τιμώντας τα ελληνικά χρώματα.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση και το προσωπικό του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσέφεραν, τόσο για την πάντα στρωμένη πίστα για την προετοιμασία των αθλητών μας, όσο και για τη βοήθεια στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πάντα Ψηλά, και του χρόνου με υγεία!!!

ΠΑΙΔΕΣ: ΑΠΟΝΟΜΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ

ΠΑΙΔΕΣ: ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΠΡΙΝΤ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΑΝΔΡΩΝ

ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ΣΥΜΕΩΝ – ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΧΟ ΒΕΡΟΙΑΣ