ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ: ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ 5 & 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

Αποστολή

Στο Πάλε της Βοσνίας πραγματοποιήθηκε Βαλκανικό Κύπελλο το περασμένο Σαββατοκύριακο, σε μία καταπληκτική πίστα που στο παρελθόν φιλοξένησε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας στην κατηγορία Under-14 αναχώρησε με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Νίκο Αναστασιάδη και συνοδό την Κατερίνα Μούλελη.

Σάββατο 05/03/2022 – 5χλμ ελεύθερη τεχνική.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε το αγώνισμα της απόστασης όπου ο αθλητής του ΣΧΟ Βέροιας Χρήστος Γιαννουλάκης τερμάτισε 3ος κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, ενώ ακολούθησε ο Αντώνης Προδρομίδης από τη Φλώρινα στην 4η θέση, ο Ιωάννης Αναστασιάδης από τη Δράμα στην 7η θέση και ο Βαγγέλης Αθανασίου στην 8η θέση.

Στα κορίτσια, η αθλήτρια του ΕΟΣ Νάουσας Γεωργία Τσιάρκα κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο, ενώ ακολούθησε η Χριστίνα Ρόζα από τη Φλώρινα στην 4η θέση, η Βάικου Κατερίνα στην 5η θέση και η Τσιάτσιου Λυδία στην 8η θέση.

Κυριακή 06/03/2022 – 3χλμ ελεύθερη τεχνική.

Την Κυριακή ο αθλητής μας Χρήστος Γιαννουλάκης τερμάτισε 5ος, ενώ ακολούθησαν ο Αντώνης Προδρομίδης στην 6η θέση, ο Βαγγέλης Αθανασίου στην 9η θέση και ο Ιωάννης Αναστασιάδης στην 11η θέση.

Στα κορίτσια, η Γεωργία Τσιάρκα ανέβηκε και πάλι στο βάθρο κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο, ενώ ακολούθησαν η Ρόζα Χριστίνα στην 4η θέση, η Βάικου Κατερίνα στην 6η θέση και η Τσιάτσιου Λυδία στην 7η θέση.

Όλη η αποστολή αποκόμισε πολύ σημαντικές εμπειρίες, βάζοντας τις βάσεις για ένα λαμπρό αθλητικό μέλλον.

Απονομή U14

ΑΠΟΝΟΜΗ 5km U14

Χρήστος Γιαννουλάκης U14