ΑΝΗΛΙΟ ΜΕΤΣΟΒΟΥ 26 & 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

Το Σαββατοκύριακο 25 & 26 Φεβρουαρίου 2022 διοργανώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκι Δρόμων Αντοχής (Langlauf) και ταυτόχρονα διεθνής αγώνας FIS,  υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων  και του τοπικού συλλόγου ΕΟΣ Μετσόβου .

Σάββατο 25/02/2022

Το Σάββατο το πρωί, με σύμμαχο τις εξαιρετικές καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του ατομικού σπριντ (1.200μ) ελεύθερης τεχνικής, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε το ομαδικό σπρίντ (σκυτάλη) 3Χ1.200μ ελεύθερης τεχνικής.

Ατομικό Σπρίντ (1.200μ)

Στην Κατηγορία των Παμπαίδων (U12) , ο αθλητής μας Γιαννουλάκης Γεώργιος τερμάτισε στη 3η θέση, κατακτώντας το χαλκινο μετάλλιο.

ΑΠΟΝΟΜΗ U12

Στην κατηγορία των Παίδων (U15)  ο  Γιαννουλάκης Χρήστος κατετάγη 2ος στα προκριματικά, ενώ στον τελικό έπειτα από μία δύσκολη κούρσα τερμάτισε 4ος. Για την ίδια κατηγορία ο Τσομπάνης Συμεών-Γεώργιος τερμάτισε 8ος και ακολούθησε ο Νταούφας Νικήτας στη 10η θέση.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΠΡΙΝΤ U15

Στην κατηγορία Κορασίδων (U15) η αθλήτριά μας Κόγια Ευτυχία τερμάτισε 7η ενώ στις Νεάνιδες η Νταούφα Σοφία τερμάτισε 11η.

Στην κατηγορία των αντρών, ο προπονητής της ομάδας Πέτρος Παλουκίδης τερμάτισε 16ος στη διεθνή κατάταξη, πραγματοποιώντας εξαιρετική επίδοση με πολύ καλούς βαθμούς FIS.

Ομαδικό Σπρίντ (3Χ1.200μ)

Στο ομαδικό σπρίντ ο ΣΧΟ Βέροιας συμμετείχε με 2 ομάδες στην κατηγορία των Παίδων, οι οποίες αμφότερες έκαναν εξαιρετική εμφάνιση. Η ομάδα των Γιαννουλάκη Χρήστου & Τσομπάνη Συμεών τερμάτισε στη 2η θέση κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο ενώ η ομάδα των Νταούφα Νικήτα & Γιαννουλάκη Γεώργιου τερμάτισε 4η. Όλοι οι αθλητές μας απόλαυσαν τον αγώνα, χαρίζοντας όμορφο θέαμα και αναδεικνύοντας πως οι ομαδικοί αγώνες θα πρέπει να ενισχυθούν.

ΑΠΟΝΟΛΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ Χ – ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ Σ

ΝΤΑΟΥΦΑΣ Ν – ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ Γ

Κυριακή 26/02/2022 

Η Κυριακή χαρακτηρίστηκε από τις πολύ κακές καιρικές συνθήκες, καθώς η έντονη χιονόπτωση από το βράδυ του Σαββάτου σε συνδυασμό με την πυκνή ομίχλη δημιούργησαν ένα δύσκολο τερέν για τους αθλητές. Έτσι ο αγώνας της απόστασης για του Παίδες και τις Κορασίδες χαρακτηρίστηκε από τις πολλές πτώσεις καθώς αρκετοί αθλητές βγήκαν εκτός διαδρομής.

Στην κατηγορία των Ανδρών ο Πέτρος Παλουκίδης τερμάτισε στην 3η θέση, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, αποτελώντας ακόμη μία φορά πρότυπο στους αθλητές του.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΑΝΔΡΩΝ

Στους Παίδες ο Τσομπάνης Συμεών τερμάτισε την 6η θέση ενώ ακολούθησαν ο Νταούφας Νικήτας στην 7η θέση και ο Χρήστος Γιαννουλάκης στην 8η θέση.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την εξαιρετική προσπάθεια!!!

ΑΠΟΝΟΜΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ U15

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ