Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Την περασμένη Κυριακή ο Σ.Χ.Ο. Βέροιας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων και με την υποστήριξη του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου, διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το Κύπελλο Ελλάδος Σκι Δρόμων Αντοχής (Langlauf) παιδικών κατηγοριών. Η διοργάνωση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια από αθλητές, προπονητές και συνοδούς, με σύσσωμα τα στελέχη του ΣΧΟΒ να δίνουν δυναμικό παρόν. Ο αγώνας αποτέλεσε διαφήμιση του αθλήματος καθώς το πλήθος των παιδιών που κατέκλισαν την πίστα σε συνδυασμό με τους πολλούς θεατές, δημιούργησαν ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Στην κατηγορία των Παίδων (U15), ο αθλητής μας Χρήστος Γιαννουλάκης τερμάτισε 2ος κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο. Στην ίδια κατηγορία ακολούθησαν οι Συμεών – Γεώργιος Τσομπάνης την 7η θέση και ο Νικήτας Νταούφας στην 8η θέση.

Στην κατηγορία των Παμπαίδων (U12) ο αθλητής μας Γεώργιος Γιαννουλάκης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο τερματίζοντας 3ος, δίνοντας μάχη μέχρι τη γραμμή του τερματισμού για τη 2η θέση που κρίθηκε στο photo finish.

Στην κατηγορία των κορασίδων (U15), η αθλήτριά μας Ευτυχία Κόγια τερμάτισε 7η με σημαντική βελτίωση επίδοσης.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να να ευχαριστήσουμε τον προπονητή της ομάδας μας Πέτρο Παλουκίδη για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ομάδα και την αναβίωση του αγωνιστικού τμήματος στους Δρόμους Αντοχής.

Τελος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του Χιονοδρομικού Σελίου για την σημαντική βοήθεια, τις επιχειρήσεις Coffee Lab και MrTony για την ευγενική χορηγία των κερασμάτων στους αθλητές.

Η ΟΜΑΔΑ ΣΚΙ ΔΡΟΜΩΝ ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΒ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΑΙΔΩΝ

Προ αγωνιστική