Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο διεθνής αγώνας FIS Roller Ski Race Veria στον περιφερειακό δρόμο της λίμνης του φράγματος Αλιάκμονα από τις 24 ως και τις 26 Σεπτεμβρίου 2021. Διοργανωτής και οικοδεσπότης των αγώνων ήταν ο ΣΧΟ Βέροιας, με συνδιοργανωτές την ΕΟΧΑ και τον ΕΟΣ Νάουσας.

Συνολικά αγωνίστηκαν 140 αθλητές σε όλες τις θεσμοθετημένες κατηγορίες, από δέκα διαφορετικά κράτη. Ο ΣΧΟ Βέροιας πήρε μέρος με 7 αθλητές και αθλήτριες. Ο Παλουκίδης Πέτρος στην κατηγορία ανδρών και η Νταούφα Σοφία στην κατηγορία Νεανίδων. Στην κατηγορία Παίδων ο Γιαννουλάκης Χρήστος τερμάτισε 4ος στο αγώνισμα ταχύτητας και 5ος στον αγώνα 5χλμ, ο Τσομπάνης Γιώργος-Συμεών τερμάτισε 18ος στο αγώνισμα ταχύτητας και 11ος στον αγώνα 5χλμ, ενώ ο Νταούφας Νικήτας βγήκε 15ος στον αγώνα ταχύτητας και 15ος στον αγώνα 5 χλμ. Ο Γιαννουλάκης Γιώργος ήταν 2ος στον αγώνα 2,5 χλμ στην κατηγορία Παμπαίδων και η Κόγια Ευτυχία τερμάτισε 10η στο αγώνισμα ταχύτητας και 6η στο αγώνισμα 5χλμ. Στα προ-αγωνιστικά συμμετείχε η Φουσιτζόγλου Μυρτώ. Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να τα βρείτε στο επίσημο site της ΕΟΧΑ: www.eox.gr

και στο facebook: https://www.facebook.com/groups/195102454540

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την υποστήριξη: την ΕΟΧΑ, την ΔΕΗ για την παραχώρηση του χώρου, την Αντιδημαρχία Καθαριότητας του Δήμου Βέροιας, το Ζαχαροπλαστείο ΝΙΚΟΣ, το COFEE LAB, την Αλλαντοποιία MAKAL, την εταιρεία ΚΑΝΔΥΛΑΣ, τον ιατρό Λιόλιο Αντώνη και την Κλινική Ευαγγελισμός, το κτήμα ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ, τον συνεταιρισμό Νάουσας και το ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που πρόσφεραν. Επίσης όλα τα μέλη και τους αθλητές του ΣΧΟΒ, τους φοιτητές της σχολής προπονητών ΕΟΧΑ και τους γονείς των αθλητών μας.

Το Δ.Σ. του ΣΧΟ Βέροιας