Το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Σεπτεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκαν διεθνείς αγώνες (FIS) ρόλερσκι στο Ζλάτιμπορ της Σερβίας. Στον αγώνα συμμετείχαν αθλητές από 10 διαφορετικές χώρες και ο ανταγωνισμός ήταν σε υψηλό επίπεδο.

Η Ελληνική αποστολή αποτελούμενη από 10 αθλητές και, συνοδευόμενη από τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Χρήστο Τίτα, ξεχώρισε με τις συνολικές επιδόσεις της:

Οι αθλητές του ΣΧΟΒ Χρήστος & Γιώργος Γιαννουλάκης

Στην κατηγορία U12 o Γεώργιος Γιαννουλάκης του ΣΧΟ Βέροιας, στα 3χλμ ελεύθερης τεχνικής, με μία εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε την 2η θέση στην πρώτη του συμμετοχή εκτός συνόρων.

Στην κατηγορία U14 ο Χρήστος Γιαννουλάκης του ΣΧΟ Βέροιας, στα 3χλμ ελεύθερης τεχνικής κατέκτησε την 3η θέση την Κυριακή και την 4η θέση το Σάββατο. Στην την ίδια κατηγορία, το Σάββατο ο αθλητής του ΑΟΦ Ευάγγελος Αθανασίου από την Φλώρινα ήταν ο νικητής του αγώνα.

Στα κορίτσια, στην κατηγορία U14, η κορυφή βάφτηκε γαλανόλευκη καθώς και τις δύο ημέρες η Ρόζα Χριστίνα από τη Φλώρινα και η Γεωργία Τσιάρκα από τη Νάουσα, κατέκτησαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα στα 3χλμ ελεύθερης τεχνικής.

Στην κατηγορία των γυναικών, για το αγώνισμα των 5χλμ κλασσικής τεχνικής το Σάββατο η Βούλα Λαδοπούλου κατέκτησε την 2η θέση, η Μαρία Ντάνου την 3η θέση ενώ η Τίτα Νεφέλη την 4η θέση. Ενώ την Κυριακή η Βούλα Λαδοπούλου κατέκτησε την 2η θέση, η Μαρία Ντάνου την 3η θέση ενώ η Τίτα Νεφέλη την 5η θέση.

Στην κατηγορία των αντρών, για το αγώνισμα των 10χλμ κλασσικής τεχνικής, το Σάββατο ο Άλεξ Βάνιας κατέκτησε την 5η θέση ενώ την 7η θέση κατέκτησε ο Άγγελος Αντωνιάδης. Την επόμενη ημέρα, για το ίδιο αγωνισμα ο Άλεξ Βάνιας κατέκτησε την 4η θέση ενώ την 7η θέση κατέκτησε ο Άγγελος Αντωνιάδης.

Η Ελληνική αποστολή θα παραμείνει στο Ζλάτιμπορ για ακόμη 2 αγώνες στις 21 & 22 Σεπτεμβρίου και της ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!

Ελληνική αποστολή Zlatibor 19Sep2021

Εκκίνηση U14

Εκκίνηση U12

 

Οι νικήτριες στη U14