Το Σαββατοκύριακο 4-5 Σεπτεμβρίου 2021 διεξήχθη διεθνής αγώνας FIS & Κύπελλο Ελλάδος Ρόλλερσκι στο πανέμορφο Βίτσι.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με την άψογη συνδιοργάνωση του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας (ΑΟΦ) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ) με τη συμμετοχή αθλητών από 10 χώρες. Ο συναγωνισμός των αθλητών ήταν ιδιαίτερα υψηλός, βάζοντας ακόμη υψηλότερα τον πήχη των Ελληνικών διοργανώσεων.

Ο Σύλλογός μας συμμετείχε με 5 αθλητές, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν πολύ καλά στις απαιτήσεις του αγώνα.

Την Κυριακή 05 Σεπτεμβρίου, στην κατηγορία παμπαίδων (U12) και το αγώνισμα 1.5χλμ ανάβασης, ο Γιώργος Γιαννουλάκης κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο για το Ελληνικό Κύπελλο και την 4η θέση στη διεθνή κατάταξη.

Το Σάββατο 04 Σεπτεμβρίου, για την κατηγορία παίδων (U15) και το αγώνισμα 2,5χλμ ανάβασης, o Χρήστος Γιαννουλάκης κατέκτησε την 6η θέση για το Κύπελλο Ελλάδος και την 9η θέση στη διεθνή κατάταξη. Ακολούθησε ο Συμεών Τσομπάνης στην 8η θέση για το Κύπελλο Ελλάδος και την 11η στη διεθνή κατάταξη. Έπειτα, στην ίδια κατηγορία, ο Νικήτας Νταούφας τερμάτισε 9ος για το Κύπελλο Ελλάδος και την 12ος στη διεθνή κατάταξη.

Την Κυριακή 05 Σεπτεμβρίου για την κατηγορία παίδων (U15) και το αγώνισμα 2,5χλμ ανάβασης, o Χρήστος Γιαννουλάκης κατέκτησε την 6η θέση για το Κύπελλο Ελλάδος και την 8η θέση στη διεθνή κατάταξη. Ακολούθησε ο Συμεών Τσομπάνης στην 8η θέση για το Κύπελλο Ελλάδος και την 11η στη διεθνή κατάταξη. Έπειτα, στην ίδια κατηγορία, ο Νικήτας Νταούφας τερμάτισε 9ος για το Κύπελλο Ελλάδος και την 12ος στη διεθνή κατάταξη.

Τέλος, στην κατηγορία των νεανίδων για το αγώνισμα των 5χλμ ανάβασης η Σοφία Νταούφα κατέκτησε την 11η θέση για το Ελληνικό Κύπελλο και την 17η θέση στη διεθνή κατάταξη στην πρώτη της εμφάνιση στην κατηγορία.

Ανανεώνουμε το αγωνιστικό ραντεβού μας για τον 3-ήμερο διεθνή αγώνα (FIS) ρόλλερσκι που θα διεξαχθεί τη Βέροια (Φράγμα Αλιάκμονα) στις 24, 25 & 26 Σεπτεμβρίου 2021.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ΕΟΣ Νάουσας και ιδιαίτερα τον προπονητή Χρήστο Τσιάτσιο για την αμέριστη συνεργασία και στήριξη στους αθλητές μας.

ΑΠΟΝΟΜΗ U12

ΑΠΟΝΟΜΗ U12

 

ΑΠΟΝΟΜΗ U15

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ

ΣΥΜΕΩΝ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ

ΝΙΚΗΤΑΣ ΝΤΑΟΥΦΑΣ

ΣΟΦΙΑ ΝΤΑΟΥΦΑ