ΣΑΒΒΑΤΟ 22 & ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

 

Στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια διεξήχθη ο Διεθνής Αγώνας FIS καθώς και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2020 για το Σκι Δρόμων Αντοχής.

 

Η ομάδα του ΣΧΟ Βέροιας με Προπονητή τον Πέτρο Παλουκίδη συμμετείχε με 7 αθλητές πετυχαίνοντας μία πολύ καλή εμφάνιση και τις δύο ημέρες του αγώνα, επιβεβαιώνοντας την μεγάλη προσπάθεια και την σωστή αθλητική προσέγγιση που χαρακτηρίζει το τμήμα μας, ακόμη και σε έναν χειμώνα με λιγοστά χιόνια.

 

Πιο συγκεκριμένα, ξεκινώντας από την τελευταία μέρα και το αγώνισμα της αντοχής 2.5km στην κατηγορία FIS U14, o αθλητής μας Χρήστος Γιαννουλάκης κατέκτησε την 3η θέση & το χάλκινο μετάλλιο ενώ ακολούθησε στην 5η θέση ο Νικήτας Νταούφας και στην 6η ο Συμεών-Γεώργιος Τσομπάνης.

Στη συνέχεια, τα κορίτσια μας στην κατηγορία U14 για το ίδιο αγώνισμα κατέκτησαν την 6η θέση η Κόγια Ευτυχία, την 7η Θέση η Μαζίνη Στεφανία, η οποία κατέκτησε την 6η θέση στο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και ακολούθησε η Μαζίνη Μαριρένα στην 9η θέση. Έπειτα, η Σοφία Νταούφα κατέκτησε την 7η θέση στην κατηγορία U16

Tο Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, στο αγώνισμα του sprint, τα τρία αγόρια μας  στην κατηγορία U14 κατάφεραν όλα να προκριθούν στον τελικό κατακτώντας ο Χρήστος Γιαννουλάκης, ο Συμεών-Γεώργιος Τσομπάνης και ο Νικήτας Νταούφας τις θέσεις 4, 5 και 6 αντίστοιχα!!!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και στον προπονητή τους για την άψογη προετοιμασία!

Πάντα Ψηλά!!!