Με επιτυχία τελείωσε το camp της αγωνιστικής ομάδας αλπικού σκι στο Pamporovo της Βουλγαρίας. Ήταν ένα ακόμα βήμα μπροστά στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια για συνεχή ανάπτυξη όλων των τμημάτων του.

Η αναχώρηση έγινε την Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019, μέσα σε πολύ όμορφο κλίμα και όλα τα παιδιά είχαν ζωγραφισμένη την ανυπομονησία στα πρόσωπα τους γι’ αυτό που θα έβρισκαν μπροστά τους. Ύστερα από ένα πολύωρο ταξίδι η ομάδα έφτασε στον προορισμό της με ψηλό ηθικό και το πρώτο απόγευμα ήταν απόγευμα χαλάρωσης και εγκλιματισμού στα καινούργια δεδομένα.

Τα Χριστούγεννα διοργανώθηκε και μια μικρή γιορτή, όπου δόθηκαν στους αθλητές και στους προπονητές αναμνηστικά δώρα.

Από τη μέρα των Χριστουγέννων και έπειτα, άρχισαν κανονικά οι προπονήσεις που διαρκούσαν όσο ήταν τα λιφτ ανοιχτά ή όσο το επέτρεπε ο κατά διαστήματα άσχημος καιρός. Παράπονο από χιόνι δεν είχαμε πάντως, υπήρχε χιονόπτωση κάθε μέρα. Τα απογεύματα τα παιδιά είτε χαλάρωναν στο ξενοδοχείο ή βγαίναν μια μικρή βόλτα στο μικρό κέντρο του θέρετρου συνοδεία των προπονητών τους πάντα, ενώ ένα απόγευμα ο σύλλογος φρόντισε να τα διασκεδάσει με ένα παιχνίδι bowling, που πολύ το χάρηκαν.

Επίσης πέρα από τις ημερήσιες προπονήσεις στο βουνό, οι αθλητές μας λάβανε και θεωρητικά μαθήματα μέσα από βίντεο για τη βελτίωση των αδυναμιών τους, όσο και μαθήματα για το service των σκι τους.

Η επιστροφή έγινε στις 29 Δεκεμβρίου, ύστερα από πέντε μέρες γεμάτες σκι και χαμόγελα!

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη!

Πάντα ψηλά!