Ο ΣΧΟ Βέροιας, σε συνεργασία με τον Έσπερο Θεσσαλονίκης,  είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, ότι για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο ski camp στο εξωτερικό!!!

Το φετινό ski camp θα διεξαχθεί στο χιονοδρομικό κέντρο του Pamporovo στη Βουλγαρία. Έτσι, σηματοδοτείται η αρχή της φετινής χιονοδρομικής σεζόν και είναι η ευκαιρία να “ξεμουδιάσουν” λίγο οι νεαροί αθλητές μας και να φορέσουν τα πέδιλά τους.

Το συγκεκριμένο camp θα λάβει μέρος τις ημερομηνίες 24-29 Δεκεμβρίου 2019.

Το χιονοδρομικό θέρετρο του Pamporovo, βρίσκεται στην καρδιά της οροσειράς της Ροδόπης, σε ύψος 1650μ. Είναι το πιο ηλιόλουστο από τα χιονοδρομικά θέρετρα της Βουλγαρίας και φημίζεται για τις καλές καιρικές συνθήκες που συνήθως επικρατούν. Έχει πίστες για όλα τα επίπεδα δυσκολίας, από πράσινες μέχρι μαύρες, καθώς και πίστες για Σκι Αντοχής. Όλες οι πίστες είναι καλά προστατευμένες και συντηρημένες. Σε αυτό βοηθούν και τα συστήματα τεχνητής χιόνωσης που υπάρχουν στις περισσότερες πίστες, ώστε να εξασφαλίζεται μόνιμη και καλή ποιότητα χιονιού, ανεξάρτητα από το σχετικά χαμηλό υψόμετρο της περιοχής. 

Το συγκεκριμένο χιονοδρομικό κέντρο αποτελεί πόλο έλξης και αρκετές ομάδες το προτιμούν για την προετοιμασία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6977655337, Μαργαρίτης Βασίλης. 

Λόγω περιορισμένων θέσεων αιτήσεις θα δεχόμαστε μέχρι και την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου.