ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση στον Χώρο Τεχνών, με αφορμή τον εορτασμό της απελευθέρωσης της Βέροιας, ο Δήμος Βέροιας βράβευσε πολίτες που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στους συμπολίτες μας, σε μαθητές που διακρίθηκαν σε μαθηματικούς και καλλιτεχνικούς διαγωνισμούς και αθλητές που διακρίθηκαν σε διεθνείς και πανελλήνιους αγώνες.

Για τον Σύλλογο Χιονοδρόμων Ορειβατών Βέροιας (ΣΧΟΒ) τιμήθηκαν οι δύο νεαροί χιονοδρόμοι μας από την κατηγορία των Παμπαίδων, που διακρίθηκαν στο Κύπελλο Ελλάδος του Σκι Δρόμων Αντοχής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων. Πιο συγκεκριμένα:

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΧΟΒ 2019 ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (1)

Ο Νικήτας Νταούφας, κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα Cross Country Ski και την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο 1,5χλμ ελεύθερης τεχνικής.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΝΤΑΟΥΦΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

Ο Χρήστος Γιαννουλάκης, κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο 1,5χλμ ελεύθερης τεχνικής.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ

Σημαντικό να αναφέρουμε τον Προπονητή τους κ. Πέτρο Παλουκίδη, για την εξαιρετική δουλειά που κάνει, σύμφωνα με τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρότυπα, ώστε η ομάδα του να πρωταγωνιστεί.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους βραβεύθηκαν καθώς και στον Δήμο Βέροιας για την εξαιρετική πρωτοβουλία. Χρόνια πολλά Βέροια!!!

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΧΟΒ 2019 ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (1)