Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!

16 & 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

ΦΑΛΑΚΡΟ ΔΡΑΜΑΣ

Στο υπέροχο χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού Δράμας διεξήχθη ο αγώνας Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Διάθλου 2019, που διοργανώθηκε άρτια από τον ΕΟΣ Δράμας.

Ο Σ.Χ.Ο. Βέροιας συμμετείχε στην κατηγορία των Κορασίδων με την αθλήτριά μας Σοφία Νταούφα, η οποία πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση κατακτώντας δύο φορές την 4η θέση, στις δύο ημέρες των αγώνων. Η επίδοση αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία εάν λάβουμε υπόψη πως ήταν η πρώτη της επαφή με το Δίαθλο και την διαδικασία των βολών. Έτσι, επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά πως ένα λαμπρό αθλητικό μέλλον είναι μπροστά της.

Στην κατηγορία των Παμπαίδων – Παγκορασίδων συμμετείχαμε με 6 αθλητές, οι οποίοι τρέξανε σε έναν αγώνα γιορτή, χωρίς χρονόμετρο, ώστε να έρθουν σε επαφή με τον μαγικό κόσμο του Διάθλου. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τη διαδικασία και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά!

Κλείνοντας τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Προπονητή μας Πέτρο Παλουκίδη, για τη συστηματική δουλειά και το εξαιρετικό αθλητικό πνεύμα που μεταδίδει στους αθλητές μας. Ακόμη, ένα  μεγάλο ευχαριστώ στον Προπονητή Γιάννη Τσομπάνη για την καθοριστική συμβολή του στο φετινό προπονητικό πρόγραμμα.

Τέλος, άξιοι συγχαρητηρίων είναι οι γονείς των παιδιών οι οποίοι στηρίζουν τα παιδιά και πιστεύουν σε αυτά.

Τα καλύτερα έρχονται… μείνετε συντονισμένοι!!!

ΣΧΟΒ: ΦΑΛΑΚΡΟ ΔΙΑΘΛΟ 16 & 17 ΟΚΤ 2019

ΣΧΟΒ: ΦΑΛΑΚΡΟ ΔΙΑΘΛΟ 16 & 17 ΟΚΤ 2019

Η ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

ΣΧΟΒ: ΦΑΛΑΚΡΟ ΔΙΑΘΛΟ 16 & 17 ΟΚΤ 2019

ΣΧΟΒ: ΦΑΛΑΚΡΟ ΔΙΑΘΛΟ 16 & 17 ΟΚΤ 2019