Σάββατο 29 & Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Διεθνής Αγώνας FIS RollerSki & Κύπελο Ελλάδος στο Μέτσοβο.

Οι μικροί αθλητές του ΣΧΟ Βέροιας συμμετείχαν σήμερα για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα ρόλερσκι. Ο αγώνας ήταν διεθνής (FIS) υψηλών απαιτήσεων, με πολλές συμμετοχές κορυφαίων αθλητών από τα Βαλκάνια όπως οι Ρουμάνοι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Paul Pepene και Petrica Hogiu.

Ο  Μετσoβίτικος αγώνας διεξήχθη σε μία απαιτητική ανηφορική διαδρομή που για τις μεγάλες κατηγορίες η υψομετρική διαφορά έφτανε τα 596μ!!! Επιπλέον, οι χαμηλές θερμοκρασίες για την εποχή και η συνεχόμενη βροχή, ανέβασαν ακόμη πιο πολύ τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα.

Πάρα ταύτα, η ομάδα μας δεν πτοήθηκε ούτε λεπτό και κατάφεραν όλοι να τερματίσουν σε έναν δύσκολο αγώνα. Η χαρά και τα χαμόγελα των παιδιών στον τερματισμό επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο το εξαιρετικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί και το λαμπρό μέλλον που διαμορφώνεται μπροστά μας.

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας και στους προπονητές τους Πέτρο Παλουκίδη & Γιάννη Τσομπάνη που σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφεραν τόσα πολλά. Ακόμη, πολλά μπράβο στους γονείς των παιδιών που πιστεύουν σε αυτά και στηρίζουν την προσπάθεια.

Τα καλύτερα έρχονται… Πάντα Ψηλά!!!