Ο Σύλλογος Χιονοδρόμων Ορειβατών Βέροιας, εύχεται σε όλους τους μαθητές καλή επιστροφή στα σχολικά θρανία !

Τις αμέσως επόμενες ημέρες, θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για την έναρξη προπονήσεων (ξηρή προπόνηση) των αθλητών του τμήματος Αλπικού ski. Το τμήμα ski Δρόμων Αντοχής έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις τόσο φυσικής κατάστασης όσο και με roller ski και οι εγγραφές συνεχίζονται (πληροφορίες στο www.sxo.gr) !

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ Roller & ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΣΧΟΒ!!!

Ο αθλητής χιονοδρομίας δεν είναι αθλητής μιας εποχής (του χειμώνα) όπως οι περισσότεροι νομίζουν…. Είναι αθλητής 12 μηνών με δραστηριότητα τόσο στο χιόνι (το φυσικό πεδίο του αθλήματος) όσο και χωρίς χιόνι (προπονήσεις φυσικής κατάστασης, roller ski, ειδικά ασκησιολόγια κλπ.).  Πρόσφατα είχαμε και την πρώτη συμμετοχή αθλητών μας σε Διεθνή Αγώνα Roller ski !

ΑΓΩΝΑΣ FIS ROLLER SKI – ΦΛΩΡΙΝΑ 2018

Στον Σύλλογο μας, έχουμε την χαρά να προσφέρουν τις γνώσεις τους άριστα καταρτισμένοι προπονητές απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ, με πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο των χειμερινών αθλημάτων.

Επίσης για 3η συνεχόμενη χρονιά ! έχουμε την τιμή να αποτελούμε επίσημο συνεργάτη της Διεθνούς Ομοσπονδίας ski (FIS), ως οργανωτές στα προγράμματα FIS SnowKidz και FIS World Snow Day, έχοντας λάβει και τιμητική διάκριση την προηγούμενη περίοδο.

wsd2018 diploma

 

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα, μείνετε συντονισμένοι !!!