1η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΧΟΒ 2018-19

Με ενθουσιασμό ξεκίνησαν οι προπονήσεις με ρόλερ-σκι του τμήματος Σκι Δρόμων Αντοχής (Langlauf) από τον Σ.Χ.Ο Βέροιας.

Roller Ski

Οι μικροί μας αθλητές φόρεσαν και πάλι τα πατίνια τους κάνοντας προετοιμασία για τον επερχόμενο χειμώνα. Το σκι αντοχής είναι η παλαιότερη μορφή χιονοδρομίας, προσφέροντας τη δυνατότητα να γίνονται προπονήσεις όλο το χρόνο με τη χρήσητων ρόλερ. Έτσι, μπορεί το παιδί να αθλείται χωρίς να είναι απαραίτητο το χιόνι, να έρχεται σε επαφή με τη φύση και το βουνό κάνοντας ένα εξαιρετικό  αερόβιο άθλημα, συνδυάζοντας την άθληση με τη διασκέδαση.

Φέτος, έχουμε την χαρά και την τιμή να έχουμε δύο εξαιρετικούς προπονητές στο σκι αντοχής, με ικανότητες και ήθος, θέλοντας να τονίσουμε τις υψηλές προσδοκίες του συλλόγου μας:

  1. Ο Πέτρος Παλουκίδης, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα χιονοδρομίας. Διαθέτει πτυχίο προπονητή χιονοδρομίας και πολυετή εμπειρία σε παιδικές ακαδημίες. Ο Πέτρος είναι παλιός αθλητής & πρωταθλητής του ΣΧΟΒ στο Σκι Δρόμων Αντοχής, με συμμετοχές σε διεθνής αγώνες.
  2. Ο Γιάννης Τσομπάνης, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα χιονοδρομία

    ΣΧΟΒ ΠΑΧ ΔΙΑΘΛΟ ΦΑΛΑΚΡΟ ΟΡΟΣ 2018

    και  διαθέτει πτυχίο προπονητή Διάθλου. Το Δίαθλο είναι το εντυπωσιακότερο ίσως άθλημα των Δρόμων Αντοχής. Ο Γιάννης είναι επίσης αθλητής & πρωταθλητής του ΣΧΟΒ στο Σκι Δρόμων Αντοχής, με σημαντικές διακρίσεις στο Δίαθλο και συμμετοχές σε διεθνής αγώνες & παγκόσμια πρωταθλήματα.

  3. Τεχνικός Σύμβουλος είναι ο Γιάννης Μητρούλας, ένας αθλητής του ΣΧΟΒ  σύμβολο για τους Δρόμους Αντοχής, με δεκάδες πανελλήνια πρωταθλήματα, διακρίσεις εντός και εκτός Ελλάδας, συμμετοχές σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και παγκόσμια πρωταθλήματα.

Στο φυτώριο του Σ.Χ.Ο.Β. μπορούν να συμμετέχουν14469526_1061739587280293_8548726970097330424_n παιδιά από 6 ετών και άνω. Έχοντας εμπειρία και ιστορία άνω των 65 ετών, άνθρωποι με γνώση και αγάπη για το βουνό, μεταδίδουμε αυτή την αγάπη στην επόμενη γενιά.

Επιπλέον, ο Σύλλογος μπορεί να παρέχει εξοπλισμό κάνοντας το άθλημα προσιτό για όλους!!!

Για εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας:

  1. email: sxoverias@gmail.com

  2. Facebook: www.facebook.com/sxoverias

  3. Τηλεφωνο: Γιαννουλάκης Διαμαντής 6947.835.836 (απογευματινές ώρες)

 

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ:
[contact-form-7 404 "Not Found"]