ΦΑΡΑΓΓΙ ΕΝΙΠΕΑ ΟΛΥΜΠΟΣ

Την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 θα πραγματοποιηθεί διάσχιση στο Φαράγγι Ενιπέα (Όλυμπος).

Ο Σ.Χ.Ο. Βέροιας οργανώνει την τελευταία εξόρμηση για το 1ο Εξάμηνο του 2018 στην καρδιά του Ολύμπου. Η πορεία θα ξεκινήσει από τα Πριόνια και θα καταλήξει στο Λιτόχωρο. Διαρκεί περίπου στις πέντε ώρες σε ένα πανέμορφο, κατάφυτο ορεινό σκηνικό που δημιουργούν τα κρυστάλλινα νερά του Ενιπέα και τα ξύλινα γεφυράκια της διαδρομής.

Ώρες πορείας (Ω.Π.) περίπου 5, υψομετρική διαφορά (Υ.Δ.) 1127μ, Βαθμός Δυσκολίας (Β.Δ.) Β.

Παρακαλούνται οι ορειβάτες να έχουν  μαζί τους τον βασικό ορειβατικό εξοπλισμό σύμφωνα με την παράγραφο ΣΤ’ του κανονισμού αναβάσεων (βλ. ΕΔΩ). Οι συμμετέχοντες έρχονται στην εξόρμηση με την προϋπόθεση ότι έχουν λάβει προηγούμενη γνώση του κανονισμού αναβάσεων και τον έχουν αποδεχθεί ανεπιφύλακτα.

Ο αρχηγός ανάβασης, η ώρα αναχώρησης, ο απαιραίτητος εξοπλισμός, καθώς και όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, θα προσδιοριστούν στην καθιερωμένη ανοιχτή για όλους συνάντηση της ΤΕΟ. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη πριν την εξόρμηση 28/06/2018 ώρα 21:00 στον πολυχώρο Sala Ελιά. Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να παρεβρεθούν  στην  συνάντηση.

Για ενημέρωση καιρού στην περιοχή εξόρμησης πατήστε ΕΔΩ.

Σας ενημερώνουμε ότι, όλοι οι Ορειβατικοί Σύλλογοι βάσει της A.N 2725/1999 (ΦΕΚ 121/Α/17-6-99) υποχρεούνται να διοργανώνουν αναβάσεις/εξορμήσεις και εκπαιδεύσεις μόνο για τα μέλη τους. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του Συλλόγου να εγγράφονται μέλη.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή το βράδυ στην παρακάτω φόρμα, μέσω Facebook & στο e-mail: sxoverias@gmail.com

Σας περιμένουμε όλους!!!

[contact-form-7 404 "Not Found"]