ΣΧΟΒ ΦΑΛΑΚΡΟ ΔΙΑΘΛΟ 11ΜΑΡ18

Σάββατο & Κυριακή  10 & 11 Μαρτίου 2018

Στο Στο όρος Φαλακρό, της Δράμας, το Σαββατοκύριακο  10-11/3/18, οι αθλητές Δρόμων Αντοχής του ΣΧΟ Βέροιας, συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου.

Το Δίαθλο είναι είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές Ολυμπιακό αγώνισμα που συνδυάζει το σκι αντοχής με τη σκοποβολή και είναι πολύ συναρπαστικό! Στο παρελθόν ο ιστορικός μας σύλλογος είχε μεγάλες επιτυχίες σε εθνικό επίπεδο καθώς και συμμετοχές σε διεθνείς οργανώσεις!

Οι μικροί μας αθλητές, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά αυτό το πολύ εντυπωσιακό άθλημα, να συμμετάσχουν στην προαγωνιστική κατηγορία και να πραγματοποιήσουν τις πρώτες τους πραγματικές βολές!!!

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να τονίσουμε πως το άθλημα  του Διάθλου είναι απόλυτα ασφαλές. Διεξάγεται τόσο σε επίπεδο προπόνησης, όσο και σε αγνωνιστικό επίπεδο, με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας που θέτει η Διεθνής Ομοσπονδία.

Ακόμη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ΕΟΣ Δράμας και ιδιαίτερα τον Γιάννη Δημητριάδη για την άψογη φιλοξενεία τους και την ευκαιρία που έδωσαν στους μικρούς μας άθλητες, ώστε να έρθουν σε πρώτη επαφή με το Δίαθλο. Επίσης, να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού για την άψογη εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα!

Πάντα Ψηλά!!!

ΣΧΟΒ ΠΑΧ ΔΙΑΘΛΟ ΦΑΛΑΚΡΟ ΟΡΟΣ 2018

Η ΠΡΩΤΗ ΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Η ΠΡΩΤΗ ΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Η ΠΡΩΤΗ ΒΟΛΗ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

ΣΧΟΒ ΔΙΑΘΛΟ 2018

ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΕΣ