Το «βάπτισμα του πυρός», σε ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες, πήραν οι νεαροί αθλητές του Συλλόγου Χιονοδρόμου Ορειβατών Βεροίας, στο Κύπελλο Ελλάδος Αλπικού Σκί και Σκί Δρόμων Αντοχής το Σαββατοκύριακο 24-25/2 στο χιονοδρομικό κέντρο Σελίου !

Συγκεκριμένα στο Αλπικό Σκί στο αγώνισμα combi GS, συμμετείχαν στην κατηγορία Παμπαίδων ο Τσιγκογιάννης Νικόλαος (25ος), ο Τσιαπανίτης Απόστολος (43ος) και ο Πελαλίδης Γιώργος (44ος), ενώ στην κατηγορία Παγκορασίδων αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα η Κουκουτέγου Χρυσούλα (29η) και η Μαρμαρά Δέσποινα (34η).

28536586_10213941720890116_805424031_n

Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ COMBI GS

Στο Σκί Δρόμων Αντοχής, στο αγώνισμα XC Cross, συμμετείχαν για τον ΣΧΟΒ 3 κορίτσια στην κατηγορία Παγκορασίδων. Η Μπουτσακτσή Μαρίνα τερματίζοντας 5η ! η Νταούφα Σοφία (13η) και η Μαζίνη Στεφανία (15η).

Επίσης πολλές συμμετοχές με ιδιαίτερα καλή εμφάνιση, πραγματοποίησαν και τα παιδιά του προαγωνιστικού τμήματος του Σκί Δρόμων Αντοχής, Γιαννουλάκης Γιώργος, Γιαννουλάκης Χρήστος, Δημάδη Ελένη, Κόγια Ευτυχία, Μαζίνη Μαριρένα, Μητρούλα Άννα, Νταούφας Νικήτας και Τσομπάνης Συμεών. Το μέλλον τους ανήκει !!!

SONY DSC

ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΒ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

 

SONY DSC

ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ

 

Η Διοίκηση και το προπονητικό team του Συλλόγου, συγχαίρουν όλα τα παιδιά για την συμμετοχή και την προσπάθεια τους και εύχονται καλή συνέχεια σε όλα τα επίπεδα!

Ακόμα είμαστε στην αρχή, τα καλύτερα έρχονται!!!