ΕΘΝΙΚΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΛΙΟΥ 24-25/02/2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Κύπελλο Ελλάδος Αλπικού Σκί Παμπαίδων Παγκορασίδων και Σκί CROSS Δρόμων Αντοχής το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε 24-25 Φεβρουαρίου 2018

Οι αγώνες χαρακτηρίστηκαν από την τεράστια συμμετοχή, μιας και περισσότεροι από 220 αθλητές από όλη την Ελλάδα κατέκλυσαν το χιονοδρομικό κέντρο Σελίου για 3 ημέρες!

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες (ομίχλη και έντονη κατά διαστήματα χιονόπτωση) οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με χαμόγελα και άριστη διάθεση από όλους. Ο ιστορικός ΣΧΟΒ που φέτος κλείνει 65 χρόνια από την ίδρυσή του, κατάφερε να διοργανώσει επιτυχώς και τους δύο αγώνες αποδεικνύοντας πως διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία, τεχνογνωσία και το απαραίτητο έμψυχο υλικό!!!

Στο αλπικό σκι οι αγώνες του Σαββάτου (combi SL) δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω των προαναφερόμενων συνθηκών. Την Κυριακή όμως, παρόλο που οι καιρικές συνθήκες δυσκόλεψαν, ολοκληρώθηκε ο αγώνας Combi GS  με απόλυτη επιτυχία.

Στους αγώνες των Δρόμων Αντοχής στήθηκε μία πανέμορφη διαδρομή που οι θεατές μπορούσαν να την παρακολουθήσουν στο σύνολό της, χαρίζοντας μεγάλο θέαμα ακόμα και σε ανθρώπους που δεν κάνανε σκι. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 120 γεμίζοντας ελπίδα για το μέλλον του αθλήματος και επιβεβαιώνοντας την πεποίθηση πως το Σέλι είναι από τα καλύτερα χιονοδρομικά για τους Δρόμους Αντοχής.

Να ευχαριστήσουμε την Ομοσπονδία για την στήριξη της και την καλή συνεργασία, το χιονοδρομικό κέντρο για την αρωγή του, τους εθελοντές και όλους τους συμμετέχοντες για την καλή διάθεση που επέδειξαν στην αντιμετώπιση των δυσκολιών του αγώνα.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς μας για την συμπαράστασή τους μιας και η βοήθειά τους ήταν πραγματικά πολύτιμη!!!

ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΑΡΩΜΑ ESPRESSO BAR

ΚΑΠΠΑ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

TOYOTA ΠΟΔΑΣ

 

 

AGROASSIST

 

TUVUNU

ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ

FERTIKOM

Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ SKI CROSS ΔΡΟΜΩΝ ΑΝΤΟΧΗΣ

Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ SKI CROSS ΔΡΟΜΩΝ ΑΝΤΟΧΗΣ

ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Η ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΑΝΤΟΧΗΣ

ΠΑΡΑΤΑΓΜΕΝΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΒ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

SKI CROSS ΔΡΟΜΩΝ ΑΝΤΟΧΗΣ

SKI CROSS ΔΡΟΜΩΝ ΑΝΤΟΧΗΣ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΑΙΔΩΝ SKI CROSS

ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ COMBI GS

Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ COMBI GS