Με μεγάλη συμμετοχή και πολλά χαμόγελα, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, το ετήσιο φεστιβάλ εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Χιονιού (World Snow Day), οπου φέτος ανάμεσα στους 523 διοργανωτές σε 46 χώρες παγκοσμίως, ήταν και ο ΣΧΟΒ!!!

Το χιονοδρομικό κέντρο Σελίου, παρείχε δωρεάν κάρτες χρήσης αναβατήρων σε παιδάκια μέχρι 12 ετών που ήρθαν να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο της χιονοδρομίας και του χιονιού και μέλη του Συλλόγου μας έδειξαν και ενημέρωσαν γονείς και παιδιά για τα αθλήματα χιονιού και τα οφέλη από την συμμετοχή σε αυτά σε ένα ειδικά διαμορφώμενο “πάρκο”.

Στο τέλος της ημέρας, πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πίτας του Συλλόγου με συμμετοχή πολλών παρευρισκομένων μελών (τόσο χιονοδρόμων όσο και ορειβατών) και φυσικά με τους μικρούς μας αθλητές, στην είσοδο του καταφυγίου μας !

Να ευχαριστήσουμε την εταιρία Alexander για την παροχή φρούτων α’ ποιότητας που μοιράστηκαν σε όσα παιδιά συμμετείχαν στην γιορτή αλλά και αλλού, όπως και μέλη του Συλλόγου για την προσφορά εδεσμάτων, ποτών κλπ