Την Κυριακή 04 Ιουνίου 2017 θα πραγματοποιηθεί ανάβαση  στον Όλυμπο στην κορυφή Σκούρτα (2485μ), από την θέση Γκορτσιά. Μία πανέμορφη κλασσική διαδρομή του Ολύμπου μέσα από πυκνή βλάστηση. Η πορεία θα γίνει με ενδιάμεση στάση στο Καταφύγιο Πετρόστρουγκα όπου μπορούν να περιμένουν όσοι δεν θέλουν να ακολουθήσουν ως την κορυφή Σκούρτα.

Ώρες πορείας (Ω.Π.) περίπου 8, υψομετρική διαφορά (Υ.Δ.) 1485μ, Βαθμός Δυσκολίας (Β.Δ.) Γ.

Παρακαλούνται οι ορειβάτες να έχουν  μαζί τους τον βασικό ορειβατικό εξοπλισμό σύμφωνα με τον κανονισμό αναβάσεων (βλ. ΕΔΩ). Οι συμμετέχοντες έρχονται στην εξόρμηση με την προϋπόθεση ότι έχουν λάβει προηγούμενη γνώση του κανονισμού αναβάσεων και τον έχουν αποδεχθεί ανεπιφύλακτα.

Ο αρχηγός ανάβασης, η ώρα αναχώρησης, ο απαιραίτητος εξοπλισμός, καθώς και όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, θα προσδιοριστούν στην καθιερωμένη ανοιχτή για όλους συνάντηση της ΤΕΟ. Οι συναντήσεις γίνονται κάθε Τετάρτη πριν από την εξόρμηση στα γραφεία του Συλλόγου στις 20:30.

Για ενημέρωση καιρού στην περιοχή εξόρμησης πατήστε ΕΔΩ.

Σας ενημερώνουμε ότι, όλοι οι Ορειβατικοί Σύλλογοι βάσει της A.N 2725/1999 (ΦΕΚ 121/Α/17-6-99) υποχρεούνται να διοργανώνουν αναβάσεις/εξορμήσεις και εκπαιδεύσεις μόνο για τα μέλη τους. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του Συλλόγου να εγγράφονται μέλη.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή το βράδυ στην παρακάτω φόρμα, μέσω Facebook & στο sxoverias@gmail.com

Σας περιμένουμε όλους!!!

[contact-form-7 404 "Not Found"]