ΟΛΥΜΠΟΣ ΣΚΟΛΙΟ ΣΧΟΒ 2017

Το Σαββατοκύριακο 08 & 09 Απριλίου 2017, τρία μέλη του ΣΧΟ Βέροιας πραγματοποίησαν ανάβαση με ορειβατικά σκι στην κορυφή Σκολιό 2912μ του Ολύμπου.

Η ανάβαση πραγματοποιήθηκε στα πλάισια της Σχολής Ορειβατικού ΣΚΙ που διοργάνωσε ο ΣΕΟ Θεσσαλονίκης και υποστήριξε ο ΣΧΟ Βέροιας.

Η διαδρομή ξεκίνησε από το ΚΕΟΑΧ (Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ορεινού Αγώνα Χιονοδρόμων) στις Βρυσοπούλες και έφτασε στην 2η υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου Σκολιό (2912μ). Η κατάβαση στις φανταστικές πλαγιές του Ολύμπου, έγινε σε ιδανικές καιρικές συνθήκες, με μπόλικο χιόνι και ήλιο, κλείνοντας με τον ωραιότερο τρόπο τον κύκλο των μαθημάτων.

ΣΧΟΛΗ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΚΙ 2017

Τα μέλη μας αποφοίτησαν επιτυχώς, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες και γνώση για να απολαμβάνουμε το ορειβατικό σκι με τη μέγιστη ασφάλεια. Να τονίσουμε πως τα Ελληνικά Βουνά αποτελούν ιδανικό προορισμό για ορειβατικό σκι και είναι μία εμπειρία που πρέπει να δοκιμάσουν όλοι οι λάτρεις των βουνών!!!

Συγχαρητήρια σε όλους τους απόφοιτους της σχολής, καθώς και στους εκπαιδευτές τους για την άψογη διεξαγωγή των μαθημάτων!

Απολαύστε το σχετικό βίντεο που τράβηξε ο Θωμάς Χατζηγεωργίου και μοντάρισε ο Διαμαντής Γιαννουλάκης: