Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση των παλαιμάχων αθλητών του Συλλόγου (άνω των 30 ετών) τόσο στο Πανελλήνιο ΠΑΧ Παλαιμάχων όσο και στον διεθνή αγώνα FIS Masters στο Σέλι που έγιναν μαζί το Σ/Κ 17 και 18 Φεβρουαρίου, αλλά και στο παγκόσμιο κύπελλο FMC (FIS Masters Cup) στην Cortina d’Ampezzo στην Ιταλία 24-26 Φεβρουαρίου !!

Αναλυτικά, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κατερίνα Κουκουτέγου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην γιγααντιαία τεχνική κατάβαση (gs) τόσο στο ΠΑΧ Παλαιμάχων όσο και στο FIS Masters στο Σέλι.

Από τους άντρες, ξεχώρισαν την πρώτη μέρα των αγώνων στην τεχνική κατάβαση (sl) κατά σειρά στην γενική κατάταξη, οι Τσιτσανόπουλος Γιώργος (9η θέση στην γενική, 2η στην κατηγορία του), ο Θωμάς Αχτσής (13η θέση στην γενική, 2η στην κατηγορία του), ο Αλκέτας Τσαμήτρος (21η θέση στην γενική, 6η στην κατηγορία του) και ο Βασίλης Μακρίδης (25η θέση στην γενική, 1ος στην κατηγορία του).

Την δεύτερη μέρα των αγώνων στην γιγαντιαία τεχνική κατάβαση (giant slalom) για το FIS Masters (όπου είχαμε και περισσότερες συμμετοχές, είχαμε κατά σειρά ηλικίας και κατηγορίας (σε παρένθεση η θέση στην γενική κατάταξη) στον πρώτο αγώνα  1η θέση (31η) για τον Βασίλη Μακρίδη, 4η θέση (29η) για τον Παύλο Ανδριανόπουλο, 2η θέση (20η) για τον Θωμά Αχτσή, 3η θέση (26η)για τον Γιώργο Κουκουτέγο, 7η θέση (25η) για τον Αλκέτα Τσαμήτρο, 2η θέση (7η) για τον Γιώργο Τσιτσανόπουλο και 4η θέση (23η) για τον Ανέστη Μαργαρίτη.

Στον δεύτερο αγώνα που ήταν και πανελλήνιος ΠΑΧ,  1η θέση (32η) για τον Βασίλη Μακρίδη, 4η θέση (29η) για τον Παύλο Ανδριανόπουλο, 2η θέση (18η) για τον Θωμά Αχτσή, 2η θέση (24η)για τον Γιώργο Κουκουτέγο, 2η θέση για τον Γιάννη Καπράρα,  8η θέση (25η) για τον Αλκέτα Τσαμήτρο, 1η θέση (7η) για τον Γιώργο Τσιτσανόπουλο και 4η θέση (21η) για τον Ανέστη Μαργαρίτη.

Τέλος, στο παγκόσμιο FIS Masters Cup στην Ιταλία στην Cortina d’Ampezzo ο αθλητής του Συλλόγου Ανέστης Μαργαρίτης κατέλαβε την 8η θέση στην κατηγορία του στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης (gs)!

 

Να ευχηθούμε σε όλους υγεία και να είμαστε και του χρόνου όλοι μαζί και ακόμη περισσότεροι στους αγώνες !!!