ΣΧΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΦΥΤΩΡΙΟ ΣΧΟΛΗ ΣΚΙ 2016

ΣΧΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΦΥΤΩΡΙΟ

ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!!! Η καθιερωμένη συνάντηση του φυτωρίου δεν θα γίνει το Σάββατο στο ΕΑΚ, αλλά την Κυριακή 4/12/16 και ώρα 11.00, στο χιονοδρομικό κέντρο Σελίου, στο καταφύγιό μας ( Seli Casa Grande ) ! Περιμένουμε μια μαγική μέρα με διάθεση στα ύψη μετά την πρόσφατη χιονόπτωση όπου άφησε περίπου 20 εκ. χιονιού. Ελάτε μικροί-μεγάλοι να ζήσουμε στιγμές όπως στο video της FIS, με έλκηθρα, χιονοπόλεμο και χιονάνθρωπους!!!

Επίσης θα γίνουν και δοκιμές εξοπλισμού (μπότες-σκι) για κάθε αθλητή του Συλλόγου. Ο εξοπλισμός παρέχεται από τον Σύλλογο σε όλους τους αθλητές του φυτωρίου, στα πλαίσια της συμμετοχής του Συλλόγου στην καμπάνια της FIS SnowKidz, για την προσέλκυση νέων αθλητών στον μαγικό κόσμο της χιονοδρομίας και των λοιπών δραστηριοτήτων στο βουνό. Θα υπάρχει και η δυνατότητα νέων εγγραφών στο φυτώριο του Συλλόγου.

Παιδιά που γεννήθηκαν το 2005 και το 2006 μπορούν να συμμετέχουν στην προαγωνιστική ομάδα του Συλλόγου όπου θα λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Πανκορασίδων. Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ !! #sxokidz#snowkidz

Σημείωση: Αν κάποιος έχει πρόβλημα με την μετακίνηση ας επικοινωνήσει με mail στο sxoverias@gmail.com ή στα τηλέφωνα των υπευθύνων ωστε να τακτοποιηθεί. Οι δρόμοι από και προς το χιονοδρομικό κέντρο Σελίου είναι ανοιχτοί χωρίς αλυσίδες.