Απόκριες των 5 αστέρων*****στην ΠΡΟΥΣΑ του Ολύμπου

Καλλίπολη, Λάμψακος, Πάνορμος, λίμνη Απολλωνίας, χιονοδρομικό Ολύμπου(ULUDAG), Μουδανιά, Σιγή, Τρίγλια.

ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΩΝ-ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 15-18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

Ο Σύλλογος μας  όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει σε συνεργασία με τουριστικό πρακτορείο εκδρομή στο εξωτερικό τις ημέρες της Καθαρής  Δευτέρας. Φέτος ο προορισμός θα είναι στην Τουρκία και στην περιοχή της Προύσας και στο Όρος ULUDAG για ορειβασία και σκι όσοι επιθυμούν. Αναλυτικότερα:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥH 15.03.2013

Αναχώρηση από  την Βέροια το πρωί στις 06:00. Διέλευση από Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξ/πολη και άφιξη στα σύνορα των Κήπων. Μετά τον έλεγχο διαβατηρίων στάση στα αφορολόγητα. Ξεκινάμε τη διαδρομή μας στην  Τουρκία και περνώντας την ΚΕΣΑΝΗ φτάνουμε στην ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ(γεύμα ατομικά εδώ). Επιβίβαση στο καραβάκι για τον διάπλου του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ και αποβίβαση στη ΛΑΜΨΑΚΟ. Αφού περάσουμε την BIGA και την ΠΑΝΟΡΜΟ και με στάση για  καφέ στη διαδρομή μας στο γραφικό νησάκι της λίμνης  Απολλωνιάδας  άφιξη στην ΠΡΟΥΣΑ το βραδάκι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε τις ανέσεις του ξενοδοχείου στις  θερμαινόμενες πισίνες ,τα βυζαντινά λουτρά , σάουνα, τούρκικο μπάνιο και Jacuzzi.Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 16.03.2013

 Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε την περιήγηση της πόλης όπου θα επισκεφθούμε τα μαυσωλεία του Οσμάν και του Ορχάν από τους οποίους προήλθαν οι Οθωμανοί και βρίσκονται πάνω στην Ακρόπολη της Βυζαντινής Προύσας. Κατόπιν θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στις αγορές της πόλης με τα μοντέρνα εμπορικά κέντρα και την παλιά σκεπαστή αγορά. Απόγευμα ελεύθερο για ξεκούραση και μετά το δείπνο στο ξενοδοχείο, προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 17.03.2013

Αφού πάρουμε το πρωινό μας επιβίβαση στο πούλμαν και ανάβαση στον Όλυμπο της κάτω Βυθυνίας ή Μυσσίας. Το πράσινο βουνό που έχει υψόμετρο 2500μ και είναι προστατευόμενο από διεθνείς συνθήκες. Εδώ υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία και πίστες για σκι. Θα έχουμε χρόνο στη διάθεσή μας ως αργά το μεσημέρι για σκι, ορειβασία και φαγητό ατομικά. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση και το βράδυ δείπνο & διανυκτέρευση.

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΈΡΑ 18.03.2013

Μετά το πρωινό μας γεύμα αναχωρούμε για τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ το επίνειο της Προύσας. Συνεχίζοντας παραλιακά θα δούμε την όμορφη Σιγή και την πλούσια Τρίγλια. Επιστροφή μέσω Μπίγκας και Πανόρμου, όπου και στάση για φαγητό. Από κει στην Λάμψακο. Διάπλους Ελλησπόντου και αποβίβαση στην Καλλίπολη. Διέλευση από Κεσάνη και σύνορα. Είσοδος στην Ελλάδα και άφιξη αργά το βράδυ  στην πόλη μας.                                                                         ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

Τιμές Συμμετοχής:

Το άτομο σε δίκλινο: 200 €  

Το άτομο σε μονόκλινο:250 €

Παιδιά 7-12 ετών σε τρίκλινο: 150 €

Παιδιά έως 6 ετών χωρίς κρεβάτι: 100 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ.

* Μεταφορές με υπερυψωμένο πούλμαν

* Εισιτήρια Φ/Β Ελλησπόντου για πούλμαν και επιβάτες.

* Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ALMIRA 5* LUX

* Τρία  πρωινά σε μπουφέ.

* Τρία δείπνα σε μπουφέ.

* Εκδρομές , περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

* Αρχηγό , συνοδό του γραφείου  & Φ.Π.Α.

* Υποχρεωτική Ασφάλεια Επαγγελματικής Ευθύνης.

* Ομαδική Ταξιδιωτική Ασφάλιση αστικής ευθύνης με την Generally Life καθώς   και Ατομική ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης (περιλαμβάνει Ακυρωτικά 100% σε περίπτωση έκτακτης ασθένειας, έξοδα γιατρού, ως και κάλυψη εξόδων νοσηλείας κλπ). Τότε και σύμφωνα με τα 10808255 & 10808259 συμβόλαια του ΚΙΚΩΝ ΤΟΥΡΣ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ.

Ότι αναφέρεται προαιρετικά , ποτά και φιλοδωρήματα.